c/nc/pt

Dit eigenzinnige CNCPT staat voor persoonlijk, kwaliteit en craftmanship.

Our services

Koffie en de koffiebeleving op zijn best, heerlijk lunchen in een ongedwongen sfeer of door een Wax angel de speciale Delete-waxbehandeling. De nieuwste technieken: snel, comfortabel en zonder al te veel pijn laten uitvoeren, het kan allemaal in dit unieke CNCPT. Of de salon waar je door een OPI specialist je nagels kunt laten doen enf samen met onze dedicated professional je een nieuwe coupe of kleur kunt laten aanmeten, het is er allemaal. Kom kijken, ervaar en laat je verrassen!

Hairstyling

Onze professionals nemen de tijd, luisteren naar je wensen en geven op maat gemaakt advies. Onze Color-boards of onze speciale treatments van System Proffesional zorgen dat je als klant het verschil voelt en waarneemt. Het schept vertrouwen en zorgt voor een perfect eindresultaat.

Read more

Waxing

Al onze waxen zijn speciaal ontwikkeld voor Delete om ervoor te zorgen dat korte haartjes kunnen worden gewaxt en de wax een geweldige trekkracht heeft en alleen hecht aan het haar en niet aan de huid. En het belangrijkste vergeten we niet: onze waxen zijn vooral ontwikkeld om zo comfortabel mogelijk te waxen. Nee, waxen is niet pijnloos, maar met de Delete-waxen een stuk comfortabeler!

Read more

Coffee

Kaldi is een eeuwenoude legende over een geitenhoeder uit Ethiopië. Kaldi is daarom ook niet zomaar koffie, maar een koffie met een verhaal. Wij schenken je daarom ook niet zomaar een kopje koffie, wij geven je een ware smaakervaring.

Read more

Make a reservation

Klaar voor jouw nieuwe look? Maak dan nu snel een afspraak bij de CNCPT hairsalon of de Delete Waxbar!

Our brands