Full body waxing

Bij een Delete Professionals in Waxing wax bar kun je voor al je wax behandelingen terecht. Ook voor onze specialiteit: de Brazilian wax!

WAXEN DOE JE BIJ DELETE

Delete is geen beauty farm, schoonheidssalon of cityspa. We zijn een wax bar. En daar zijn we uniek in! Door de beste, speciale Delete-wax en de nieuwste technieken en methoden zijn wij in staat om snel, comfortabel en zonder al te veel pijn te waxen.

Voordat onze medewerkers de vloer op gaan, worden zij, de Wax Angels, aan een uitgebreide opleiding onderworpen. Waxen is namelijk geen dienst, maar een service bij Delete. Geen poespas eromheen, maar datgene doen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn: waxen. Van een full-body wax tot een facial behandeling; het kan bij Delete allemaal. Ben je een wax virgin? Geen probleem, onze Wax Angels, vangen je graag op!

Our treatments

Wil je een Brazilian wax of alleen je benen laten ontharen? Stel je eigen treatment samen in de categorie Brazilian, Body of Face.
01.

Brazilian

Brazilian wax is de verwijdering van haren in de schaamstreek. Hierin bestaan er veel variaties en mogelijkheden, waaronder full body, g-string, wax triangle of onze nieuwe variant: vajacial!

02.

Body

Je kunt bij Delete ook terecht voor (een gedeeltelijke body) wax. Denk aan ontharing van benen, oksels, onder- en bovenarmen, handen of (onder)rug. Voor zowel mannen als vrouwen!

03.

Face

Ook voor het verwijderen van (ongewenst) haar op je gezicht, ben je van harte welkom bij Delete: het bijwerken van je wenkbrauwen of waxen van de bovenlip of bakkenbaarden. Onze Wax Angels zullen je goed verzorgen!

Our deals

Op onze website staat een volledig overzicht van alle behandelingen en bijbehorende prijzen.
Vergeet niet onze packages deals te checken!
View monthly deal

Ready for your wax?

Maak dan een afspraak op onze website.
We hopen je gauw te zien in de CNCPT store in Zwolle!

Maak afspraak