Sjenkels

Wij geloven in beleving en kwaliteit, beleving die ontstaat uit diversiteit, dat op zijn best is in een unieke omgeving en je merken op zijn best laat ervaren. Wij blijven onszelf uitdagen door constant te verbeteren en te vernieuwen. Wij zijn er op gericht jouw te inspireren en te verrassen en je de ultieme beleving te laten ervaren.

SJENKELS x C/NC/PT

Bij Sjenkels kijken we eerst goed en luisteren naar je wensen, jouw wensen en persoonlijkheid zijn ons uitgangspunt. Onze professionals getraind door onze interne opleiding zijn in staat je wensen en je verwachtingen te vertalen, en met onze skills en craftmanship ontslaat de perfecte combinatie voor een optimaal resultaat en de perfecte look.
Laat je verrassen door onze nailbar waar je kunt kiezen uit meer dan 100 kleuren nagellak, snel opgebracht en binnen no-time zijn je nagels weer als nieuw. Onze “try before you die” display met al onze producten waar je vrijblijvend kunt testen of je laten adviseren door een van onze professionals.
Sjenkels inspireert, verrast en haalt het mooiste uit je naar boven.

Our treatments

Wij halen het mooiste uit jezelf.
01.

KNIPPEN

Bij Sjenkels knippen en kleuren we geen haar, maar mensen. Onze professionals vinden het belangrijk om zich oprecht in onze klanten te verdiepen. Daar nemen we dan ook ruim de tijd voor. Wij gaan het gesprek aan en willen onze klanten goed leren kennen. Weten wie ze zijn en hoe ze zichzelf het mooist vinden en voelen.

02.

Know how

Educatie is onze sleutel tot succes, onze specialisten hebben niet alleen jaren ervaring maar leren elke dag opnieuw. Onze basis als educatieomgeving maakt dat we niet alleen meer weten over kleur en technieken maar dat we in staat zijn dit te vertalen naar de look die de “WOW’ factor heeft.
Kortom: Inlevingsvermogen, de juiste communicatie en vakmanschap is de sleutel tot succes.

03.

Color

Een mooie kleur versterkt een kapsel en dit is iets wat wij bij Sjenkels heel serieus nemen . Onze coloristen kijken naar wat bij je past, gaan met je in gesprek en komen zo tot een perfect kleuradvies.

Our prices

Benieuwd naar de prijslijst van onze kapsalon? Die vind je hier!
Bekijk prijslijst

Brands we work with

Wij zijn er op gericht merken op te bouwen die jou inspireren en je het vertrouwen en plezier geven om jouw schoonheid te ervaren zoals jij dat wilt.

Make a reservation

Klaar voor jouw nieuwe look? Maak dan nu snel een afspraak bij Sjenkels of de Delete Waxbar!