C/NC/PT IS EEN INSPIREREND, VERRASSEND EN CREATIEF CNCPT WAAR IEDEREEN BIJZONDER IS.

Our story

Dit eigenzinnige CNCPT staat voor persoonlijk, kwaliteit en craftmanship. In een omgeving waar een ingetogen en bijzonder design de verschillende concepten naadloos aan elkaar verbind voel je als klant direct thuis. Je voelt de passie waarmee iedereen werkt, je voelt hoe welkom je bent, je voelt wat kwaliteit is.

Who we are

CNCPT is een unieke blend, een verbinding van sterke merken. Samen in een uniek pand aan de Klokkensteeg 2 in Zwolle. CNCPT staat voor kwaliteit en verbinden. Verbinden op elk niveau: met de samenwerkende bedrijven, met ons team maar vooral met onze klanten.

Our services

Koffie en de koffiebeleving op zijn best, heerlijk lunchen in een ongedwongen sfeer of door een Wax angel de speciale Delete-waxbehandeling. De nieuwste technieken: snel, comfortabel en zonder al te veel pijn laten uitvoeren, het kan allemaal in dit unieke CNCPT. Of de salon waar je door een OPI specialist je nagels kunt laten doen enf samen met onze dedicated professional je een nieuwe coupe of kleur kunt laten aanmeten, het is er allemaal. Kom kijken, ervaar en laat je verrassen!

Hairstyling

Onze Professionals nemen de tijd, luisteren naar je wensen en geven op maat gemaakt advies. Onze Color-boards of onze speciale treatments van System Proffesional zorgen dat je als klant het verschil voelt en waarneemt. Het schept vertrouwen en zorgt voor een perfect eindresultaat.

Read more

Waxing

Al onze waxen zijn speciaal ontwikkeld voor Delete om ervoor te zorgen dat korte haartjes kunnen worden gewaxt en de wax een geweldige trekkracht heeft en alleen hecht aan het haar en niet aan de huid. En het belangrijkste vergeten we niet: onze waxen zijn vooral ontwikkeld om zo comfortabel mogelijk te waxen. Nee, waxen is niet pijnloos, maar met de Delete-waxen een stuk comfortabeler!

Read more

Coffee

Kaldi is een eeuwenoude legende over een geitenhoeder uit Ethiopië. Kaldi is daarom ook niet zomaar koffie, maar een koffie met een verhaal. Wij schenken je daarom ook niet zomaar een kopje koffie, wij geven je een ware smaakervaring.

Read more

Our store

Onze CNCPT store is ingericht op het jou helemaal naar de zin te maken! Van relaxte zitjes in onze koffiebar, tot privékamertjes voor jouw Brazilian wax. Kom snel een keertje langs om de sfeer te proeven!

Our location

Je vindt ons aan de Klokkensteeg 2 in Zwolle. Ben je op zoek naar parkeergelegenheid in de buurt? Dan kun je terecht bij Q-park Centrum of Parkeergarage Zwolle.